Termeni si conditii de cumparare de pe site-ul www.davts.ro, prin comenzi directe in mediul online sau telefonice.

 

1. PROTECTIA INFORMATIILOR CU CARACTER PERSONAL

POLITICA GENERALA DE CONFIDENTIALITATE in cadrul S.C. DIAS GRUP S.R.L. cu privire la Regulamentul UE 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE

Societatea S.C. DIAS GRUP S.R.L. (denumita in continuare „Compania” sau „Societatea”) se aliniaza Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului – privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (denumit in continuare in prezentul plan “Regulamentul” sau „GDPR” ) care va deveni aplicabil din data de 25 mai 2018.

Prezenta Politica se aplica:

 • Sediilor si punctelor de lucru apartinand S.C. DIAS GRUP S.R.L.
 • Tuturor departamentelor si intregului personal apartinand S.C. DIAS GRUP S.R.L.
 • Tuturor contractantilor, furnizorilor si altor persoane care lucreaza in numele S.C. DIAS GRUP S.R.L.

 

2. TERMENI REGULAMENT :

 • Operator – entitatea – in cazul de fata – S.C. DIAS GRUP S.R.L., sau orice alta persoana juridica, autoritate publica, agentie sau organizatie non-guvernamentala, care prelucreaza sau stabileste scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;
 • Date cu caracter personal– orice informatii privind o persoana fizica indentificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata – direct sau indirect, prin referire la un element de identificare: nume/prenume, adresa, cod numeric personal, e-mail, telefon, venituri, date biometrice, imaginea, adresa de IP sau prin referire la datele medicale, genetice, datele privind originea etica sau rasiala, convingeri politice, religioase, filosofice, culturale sau apartenenta sindicala;
 • Persoana vizata –orice persoana fizica ale carei date cu caracter personal pot fi sau sunt prelucrate de operator;

 

3. INFORMAtII GENERALE:

S.C. DIAS GRUP S.R.L., cu sediul in  Buzău, str. Spiru Haret nr. 12, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J10/971/2007, avand cod fiscal 22243566,

e-mail:comenzi@davts.ro, este responsabila de prelucrarea datelor tale cu caracter personal pe care le colectam direct de la persoanele fizice vizate sau din alte surse legale.

Compania noastra – S.C. DIAS GRUP S.R.L. are calitatea de operator potrivit prevederilor noului Regulament.  Pentru ca datele persoanelor fizice vizate sa fie prelucrate in siguranta, am depus toate eforturile sa implementam masuri rezonabile pentru a proteja informatiile  personale ale acestora.

Cand persoana fizica vizata intra intr-o relatie de orice natura cu noi, ne incredinteaza informatiile sale.

Scopul acestei Politici generale de confidentialitate este sa  explice persoanelor fizice vizate ce date prelucram, de ce le prelucram si ce facem cu ele – in calitatea noastra de operator. Luam in serios confidentialitatea si nu vindem niciodata liste sau adrese de e-mail. Fiind pe deplin constienti de faptul ca informatiile personale apartin fiecarei persoane fizice, facem tot posibilul sa le stocam in siguranta si sa le prelucram cu atentie. Nu oferim informatii unor parti terte fara a informa in prealabil persoanele vizate. Aceste informatii sunt importante. Speram ca ele sa fie citite cu atentie.

Acesta Politica generala de confidentialitate nu acopera aplicatiile si site-urile altor terti la care persoanele pot ajunge prin accesarea link-urilor de pe site-ul nostru. Acest lucru excede controlului nostru. incurajam pe toti sa examineze Politica de confidentialitate de pe orice site si/sau aplicatie inainte de a furniza date personale.

Acesta Politica generala de confidentialitate acopera si procesul de recrutare si selectie a candidatilor la posturile ofertate de companie (de ex. – compania obtine date cu caracter personal ca urmare a solicitarii completarii unui formular dintr-o aplicatie sau prin transmiterea unui CV – prin e-mail). Compania aduce la cunostinta solicitantilor datele personale care le vor fi colectate, scopul in care sunt colectate si cum vor fi utilizate, in stransa legatura cu existenta  Politicii de confidentialitate specifice recrutarii formulata de companie (in operatiunea de recrutarea pe e-mail exista un link catre politica de confidentialitate).

Potrivit legislatiei, persoana fizica beneficiara a serviciilor noastre sau persoana aflata intr-o relatie de orice fel cu noi, este o „persoana vizata”, adica o persoana fizica identificata sau identificabila. Pentru a fi complet transparenti in privinta prelucrarii de date si pentru a permite ca aceasta sa isi exercite cu usurinta, in orice moment, drepturile, am implementat masuri pentru a facilita comunicarea dintre noi, operatorul de date si persoana vizata.

 

4. ANGAJAMENTUL S.C. DIAS GRUP S.R.L.

Protectia informatiilor personale ale persoanelor vizate este foarte importanta pentru noi. De aceea, ne-am luat angajamentul sa respectam noul Regulament (EU) 2016/679, legislatia nationala aplicabila in materie, dar si urmatoarele principii:

 • Legalitate, echitate si transparenta:

Prelucram datele cu caracter personal legal si corect. Suntem intotdeauna transparenti in privinta informatiilor pe care utilizam, iar persoana vizata este informata corespunzator.

 • Controlul apartine persoanei fizice vizate

in limitele legii, oferim acesteia posibilitatea de examina, modifica, sterge datele personale pe care le-a impartasit cu noi si de a-si exercita celelalte drepturi.

 • Integritatea datelor si limitarea scopului:

Utilizam datele numai in scopurile descrise la momentul colectarii sau in noi scopuri compatibile cu cele initiale. in toate cazurile, scopurile noastre sunt compatibile cu legislatia. Luam masuri rezonabile pentru a ne asigura ca datele personale sunt corecte, complete si actualizate.

 • Securitate:

Am implementat masuri rezonabile de securitate si criptare, astfel incat sa protejam cat mai bine informatiile. Cu toate acestea, este de retinut faptul ca niciun site web, nicio aplicatie si nicio conexiune la internet nu este complet sigura.

INTREBARI:

Daca exista intrebari sau nelamuriri cu privire la prelucrarea datelor persoanelor vizate sau acestea doresc sa isi exercite drepturile legale in legatura cu datele pe care le detinem sau daca exista temeri cu privire la modul in care tratam orice problema de confidentialitate, orice persoana vizata interesata ne poate  scrie la adresa de e-mail: comenzi@davts.ro

Putem schimba aceasta Politica Generala de confidentialitate in orice moment. Toate actualizarile si modificarile prezentei Politici sunt valabile imediat dupa notificarea lor, pe care o vom realiza prin afisare pe site si/sau notificare pe e-mail.

 

5. INFORMATIILE PERSOANELOR VIZATE:

Atunci cand persoanele vizate interactioneaza in orice fel cu noi este posibil sa ne furnizeze sau sa obtinem din alte surse informatii precum:

 • Nume/Prenume
 • Adresa
 • E-mail
 • Telefon
 • CNP-ul
 • Informatii despre produsele si serviciile achizitionate
 • Informatii bancare, cont bancar pentru retururi

 

6. DE CE COLECTEAZA S.C. DIAS GRUP S.R.L. ACESTE DATE :

Colectam informatiile persoanelor vizate in scopuri determinate si legitime care includ, dar nu se limiteaza la acestea, urmatoarele:

 • Pentru a factura produsele cumparate
 • Pentru a trimite la adresa indicata produsele comandate
 • Pentru comunicarea legata de onorarea comenzilor sau alte probleme/situatii care pot sa apara
 • Pentru ridicarea retururilor unde este cazul
 • Pentru returnarea banilor in cazul retururilor
 • Pentru a putea comunica cu candidatii la pozitiile ofertate de companie;
 • Pentru a lua decizia potrivita in vederea angajarii acestora;
 • in vederea incheierii si executarii unui contract de munca potrivit specializarii/calificarii candidatilor;
 • in vederea incheierii sau executarii/modificarii unui contract dintre persoanele vizate si companie;
 • Pentru a raspunde la intrebarile si solicitarile persoanelor vizate;
 • in scop de marketing, insa doar in situatia in care avem consimtamantul prealabil al persoanei vizate;
 • Pentru a oferi si imbunatati serviciile si produsele pe care le ofera compania;
 • Pentru a diagnostica sau a remedia probleme tehnice;
 • Pentru a oferi reclama si continut personalizat;
 • Pentru a apara compania impotriva atacurilor cibernetice;
 • Pentru crearea si/sau mentenanta conturilor;
 • Pentru a conforma compania legislatiei;
 • Pentru constatarea sau revendicarea unui drept in instanta;

 

7. CARE ESTE TEMEIUL LEGAL PENTRU PRELUCRARE:

7.1. Persoana vizata si-a dat consimtamantul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal:

Este de retinut ca persoana vizata isi poate retrage in orice moment consimtamantul prin urmarea instructiunilor de dezabonare („unsubscribe”) din fiecare e-mail sau prin transmiterea unei cereri scrise la adresa de e-mail: comenzi@davts.ro

7.2. Prelucrarea este necesara pentru incheierea sau executarea unui contract intre persoana vizata si companie: contract de vanzare, contract de prestari servicii, contract de sponsorizare.

7.3. Prelucrarea este necesara in vederea indeplinirii unei obligatii legale a organizatiei

7.4. Prelucrarea este necesara pentru a proteja interesele vitale ale persoanei fizice vizate sau ale altei persoane fizice;

 

8. STOCAREA DATELOR IN CADRUL S.C. DIAS GRUP S.R.L.

Stocam datele cu caracter personal doar pe perioada necesara indeplinirii scopurilor, dar nu mai mult de 5 ani de la incetarea contractului sau ultima interactiune a persoanei fizice vizate cu compania. Dupa incheierea perioadei, datele cu caracter personal ale persoanelor vizate vor fi distruse sau sterse din sistemele informatice sau transformate in date anonime pentru a fi utilizate in scopuri de cercetare stiintifica, istorica sau statistica.

Este de retinut faptul ca in anumite situatii expres reglementate, stocam datele pe perioada care ne este impusa de lege.

 

9. PARTAJAREA INFORMATIILOR TALE CU TERTE PERSOANE:

S.C. DIAS GRUP S.R.L. nu va dezvalui datele obtinute de la persoane vizate pe parcursul etapelor de recrutare, catre alte companii terte fara sa fi obtinut in prealabil un consimtamant expres si separat in acest sens.

Compania confirma, ca datele cu caracter personal obtinute in urma procesului de recrutare sunt stocate in mod securizat sau sunt distruse, sens in care informam peroanele vizate ca exista acorduri de prelucrare a datelor cu furnizorul/furnizorii de software prin care acestia au asigurat  la randul lor compania ca sunt conformi cu GDPR.

S.C. DIAS GRUP S.R.L. poate dezvalui datele persoanelor fizice vizate, respectand legea aplicabila, partenerilor de afaceri sau altor terti, cum ar fi proprii imputerniciti.

Depunem in permanenta eforturi rezonabile pentru a ne asigura ca acesti terti au implementate masuri adecvate de protectie si securitate. Cu acesti terti avem clauze contractuale astfel incat datele tale sa fie protejate. Vom informa persoanele vizate de fiecare data cu privire la identitatea acestor companii inainte de transmitere sau intr-un termen rezonabil si ne vom asigura ca orice transfer este legitim, avand la baza consimtamantul acestora sau alt temei juridic.

De exemplu, am putea furniza datele cu caracter personal catre alte companii, precum furnizorii de servicii IT sau telecomunicatii, contabilitate, servicii juridice, companii de curierat, si alti terti cu care avem o relatie contractuala. Acesti terti sunt selectati cu o grija deosebita astfel incat aceste date sa fie prelucrate doar in scopurile pe care noi le indicam.

De asemenea, compania ar putea partaja datele persoanelor fizice vizate catre parteneri de afaceri ca urmare a unui efort comun de a oferi un produs sau un serviciu.

Desi putin probabil, compania ar putea vinde in viitor afacerea sau o parte a afacerii, situatie care va include transferul  acestor date.

Ar putea fi transmise datele si altor parţi avand consimţamantul sau potrivit instrucţiunilor persoanei fizice vizate.

Informatiile cu caracter personal vor putea fi furnizate si catre parchet, politie, instantele judecatoresti si alte organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

in limite rezonabile, compania se va sigura ca datele persoanelor vizate nu parasesc Spatiul Economic European, insa, in masura in care va transfera date catre state din afara SEE, va urmari, in toate cazurile, ca transferurile sa fie legitime, avand la baza consimtamantul explicit al persoanei vizate sau alt temei legal.

 

10. DREPTURILE PERSOANEI VIZATE IN LUMINA NOULUI REGULAMENT:

 • Dreptul de retragere a consimtamantului acolo unde prelucrarea se face in baza consimtamantului ;
 • Dreptul de a fi informata cu privire la prelucrarea datelor tale ;
 • Dreptul de acces asupra datelor;
 • Dreptul de a rectifica datele inexacte sau incomplete ;
 • Dreptul de stergere („dreptul de a fi uitat”) ;
 • Dreptul la restrictionarea prelucrarii
 • Dreptul de a transmite datele pe care le avem despre persoana vizata catre alt operator
 • Dreptul de a se opune prelucrarii datelor
 • Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri
 • Dreptul de a se adresa justitiei
 • Dreptul de formula o plangere in fata Autoritatii de Supraveghere.

S.C. DIAS GRUP S.R.L. aduce la cunostinta oricarei persoane fizice vizate faptul ca:

 • isi poate retrage consimtamantul privind prelucrarea datelor cu caracter sensibil sau/si pentru marketing direct in orice moment prin urmarea instructiunilor de dezabonare din fiecare e-mail/sms sau alt mesaj electronic.
 • Daca doreste sa isi exercite drepturile, o poate face prin transmiterea unei cereri scrise, semnate si datate la adresa de e-mail comenzi@davts.ro
 • Drepturile enumerate mai sus nu sunt absolute. Exista si exceptii, de aceea fiecare cerere primita va fi analizata astfel incat sa se poate decide daca aceasta  este intemeiata sau nu. in masura in care cererea este intemeiata, compania  va facilita exercitarea drepturilor. Daca cererea este neintemeiata, o va respinge, insa va informa persoanele vizate asupra motivelor refuzului si asupra drepturilor acestora de a depune o plangere la Autoritatea de Supraveghere si de a se adresa justitiei.
 • Compania va incerca sa raspunda solicitarii acesteia in termen de 30 de zile. Cu toate acestea, termenul poate fi prelungit in functie de diferite aspecte, precum complexitatea cererii, numarul mare de cereri primite sau imposibilitatea de a te identifica intr-un termen util.
 • Daca, desi depune toate eforturile, compania nu reuseste sa identifice persoana vizata, iar aceasta nu ii furnizeaza informatii suplimentare pentru a reusi sa o identifice, compania nu va fi obligata  sa dea curs solicitarii.

 

11. SOLICITARI SI EXERCITAREA DREPTURILOR:

Daca exista intrebari sau nelamuriri cu privire la prelucrarea informatiilor persoanei fizice vizate sau  aceasta doreste sa isi exercite drepturile legale sau are orice alta temere cu privire la confidentialitate, ne poate scrie la adresa de e-mail comenzi@davts.ro

De asemenea, datele de contact ale persoanei care prelucreaza datele personale ale angajatilor in cadrul S.C. DIAS GRUP S.R.L. sunt: Tel · 0722.585.585

11.1. Declinarea responsabilitatii

Site-ul www.davts.ro este proprietate societatii S.C. Dav Total Security S.R.L. si administrat de s.c. DIAS GRUP S.R.L.. Continutul site-ului  a fost alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor care se gasesc pe site. De aceea societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, pozele acestora, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia societatii de catre reprezentantii fiecarei marci. Totusi s-au depus eforturi mari pentru a minimaliza toate greselile care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.
Valoarea maxima a obligatiilor societatii fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Societate de la clientul respectiv.

11.2. Continut

www.davts.ro defineste prin “continut” toate informatiile continute in site sub forma de text, date, software, fisiere audio sau video, imagini statice.
Oferta este valabila in limita stocului disponibil.
S.C. DIAS GRUP S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea de buna functionare a surselor externe de continut catre care se fac trimiterile, nefiind in nici un fel implicat in gestionarea acestora.
Continutul site-ului este proprietatea S.C. DIAS GRUP S.R.L. si nu poate fi preluat, difuzat, vandut sau revandut decat cu acordul scris al S.C. DIAS GRUP S.R.L..
Orice informatie sau material trimis de catre vizitatorii si utilizatorii legali ai portalului in vederea publicarii acestora pe site vor fi de asemenea sub incidenta si protectia legislatiei in vigoare referitoare la dreptul de proprietate intelectuala.
Continutul trimis de catre vizitatorii si utilizatorii legali ai portalului pentru a putea fi publicat intra sub aceleasi restrictii ale dreptului de proprietate.
Comunicarile oricaror informatii sau date sub forma de mesaj, text, imagine, fisier audio si/sau video sau orice alt tip de material, indiferent de modalitatea de publicare sau transmitere a acestora (public sau individual), de catre orice persoana fizica si juridica, alta decat S.C. DIAS GRUP S.R.L.  se fac pe raspunderea exclusiva a persoanei care este sursa acestor materiale, S.C. DIAS GRUP S.R.L. nefiind in nici un fel raspunzator de continutul sau modalitatea acestor comunicari.
Utilizatorii acestui site sunt in mod expres instiintati despre interdicitia de a folosi atat site-ul cat si serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestuia, in scopul incarcarii, descarcarii, publicarii sau transmiterii oricaror informatii al caror continut este ilegal sau contrar bunelor moravuri si ordinii publice (de exemplu : este defaimator, ofensator, amenintator, abuziv, vulgar, obscen, afecteaza dreptul la intimitate al altor persoane, indeamna la violenta sau la ura rasiala, etnica ori are un caracter intimidant).
S.C. DIAS GRUP S.R.L. poate restrictiona dreptul vizitatorilor sau utilizatorilor legali ai site-ului in cazul in care continutul afisat de catre acestia este ilegal, defaimator, ofensator, amenintator, abuziv, vulgar, obscen, afecteaza intimitatea altei persoane, indeamna la ura rasiala, etnica sau este in alt mod ofensator, intimidant.
S.C. DIAS GRUP S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica sau de a adauga noi reguli si restrictii in ceea ce priveste continutul site-ului, in orice moment.
S.C. DIAS GRUP S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza orice serviciu sau drept de utilizare al oricarui serviciu, in orice moment fara un anunt prealabil.

 

12. GARANȚIILE PRODUSELOR

Produsele cumparate prin intermediul site-ului www.davts.ro beneficieaza de garantia obisnuita a fiecarui produs în parte. Astfel, se va emite un certificat de garanție în care se specifică fiecare produs din comandă și garanția acestuia dată de producător.

Perioada de garanţie (specificată în certificatul de garanție) începe de la data cumpărării produsului.
Perioada de reparare a produselor aflate în garanție, poate varia între 7 și 30 de zile lucrătoare, începând cu data intării acestora în service.

Costurile de transport legate de trimiterea produselor aflate în garanție către vânzător, revin exclusiv Cumpărătorului.
Costurile de transport legate de trimiterea produselor aflate în garanție de către vânzător către cumpărător, revin exclusiv Cumpărătorului .

GARANȚIA ECHIPAMENTELOR SE ACORDĂ DOAR DACĂ ACESTEA AU FOST INSTALATE/MONTATE DE CĂTRE O FIRMĂ AUTORIZATĂ IGPR.
Odată cu trimiterea produselor aflate în garanție, se trimite și o copie a procesului verbal de instalare, semnat și ștampilat de către o firmă autorizată IGPR.

 

Produsele se consideră în afara garanţiei în următoarele situaţii:

 • nerespectarea de către cumpărător a condiţiilor de punere în funcţie, folosire, întreţinere, manipulare, transport
  prevăzute în documentaţia ce însoţeşte produsul sau în condiţii ce contravin standardelor tehnice din România;
 • intervenţii sau, reparaţii executate de alte persoane decât cele autorizate de producător;
 • utilizarea de baterii, surse de alimentare sau accesorii, altele decât cele indicate de producător;
 • deteriorări mecanice, plastice, şi termice ale produselor datorate fenomenelor naturale, accidentelor de orice natură, vibraţiilor, intemperiilor, a şocurilor electrice sau neglijenţei în utilizare;
 • utilizarea produselor care au fost concepute şi fabricate pentru a fi folosite exclusiv în scopuri CASNICE/OCAZIONALE (sau HOBBY) la activităţi profesionale sau industriale, în ateliere specializate, adică a suprasolicitării produsului;
 • în cazul în care produsul prezintă urme de lichid sau condens;
 • intervenţii neautorizate asupra programului (software) ce a fost livrat iniţial;
 • neconcordanţa între seriile înscrise pe produse şi cele trecute în certificatul de garanţie;
 • schimbarea stării originale a produsului;
 • defectările de orice fel aparute ca urmare a uzurii în limitele normale ca urmare a folosirii produsului în condiţii normale;
 • nu asigurăm garanţie în cazul în care se constată că defecţiunea este datorată variaţiilor de tensiune, supratensiunii, a şocurilor electrice sau a descărcărilor electrice (se recomandă utilizarea de UPS-uri pentru protecţie), a rozătoarelor, a altor factori externi, sau a intervenţiei persoanelor neautorizate;
 • pierderea certificatului de garanţie determine anularea garanţiei produsului;
 • pierderea, deteriorarea, sau prezentarea incompletă a ambalajelor originale, duce la anularea garanției.

13. Frauda

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.davts.ro, SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL, VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.davts.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

 

14. DOCUMENTE CONTRACTUALE

14.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

14.2. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si NU reprezinta acceptarea Comenzii.

14.3. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda  va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii.

14.4. Este posibil ca stocul sa se modifice intre momentul plasarii comenzii si momentul acceptarii acesteia, iar din acest motiv anumite produse pot sa nu fie disponibile. Indisponibilitatea totala sau partiala va fi anuntata Cumparatorului telefonic sau pe e-mail.

14.5. Pentru erorile de pret ce tin in totalitate de sistemul tehnic, nu ne asumam raspunderea. In acest caz, www.davts.ro/ poate sa-si rezerve dreptul de a refuza onorarea comenzii si livrarea produsului, daca eroare de pret, ce tine de sistemul tehnic, este disproportionata in raport de pretul real al produsului. In acest sens, art. 1665 alin 2 din Codul Civil precizeaza ca, vanzarea este anulabila cand pretul este intr-atat de disproportionat fata de valoarea bunului, incat este evident ca partile nu au dorit sa consimta la vanzare.

14.6.  Confirmarea de Inregistrare a Comenzii primita de catre Cumparator automat, nu creeaza obligatii contractuale si nu este o confirmare a faptului ca produsele sunt pe stoc.
Comanda plasata on-line de catre Cumparator, va fi considerata valida numai dupa confirmarea acesteia de catre Vanzator.

Validarea comenzii de catre Vanzator se face doar daca:

a. Datele de Cumparator sunt complete si corecte;
b. Produsele din comanda Cumparatorului sunt disponibile;
c. Nu exista erori in sistem care ar putea genera preturi gresite.
davts.ro își rezervă dreptul de a nu valida o comandă, fapt cu care Cumpărătorul este implicit de acord prin acceptarea acestor termeni și condiții.

15. RETURNAREA PRODUSELOR

Consumatorul poate solicita returnarea produselor in urmatoarele situatii:

 • Produsele nu sunt conforme cu specificatiile din site. Daca produsele comandate se dovedesc a nu fi conforme cu specificatiile din oferta noastra, consumatorul poate solicita returnarea acestora pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul returnat sau inlocuit sunt suportate in acest caz de catre vanzator. In cazul produselor de igiena personala, returul se va accepta doar in AMBALAJUL ORIGINAL, SIGILAT, NEUTILIZAT.
 • Produse ce au fost livrate gresit. Livrarea altor produse decat cele solicitate trebuie semnalata imediat, iar consumatorul va refuza receptia. Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire, iar daca produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de vanzator. PRODUSUL SE RETURNEAZA IN AMBALAJUL ORIGINAL, SIGILAT, NEUTILIZAT.
 • Renuntarea la cumparare. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv,in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. PRODUSUL SE RETURNEAZA IN AMBALAJUL ORIGINAL, SIGILAT, NEUTILIZAT.

Costurile de transport legate de trimiterea produselor către vânzător, revin exclusiv cumpărătorului.

16. Informaţii privind exercitarea dreptului de retragere

Aveţi dreptul de a returna produsele cumparate (exceptie produsele de igiena personala: saltele antiescare, pansamente, scutece, colaci antiescare, fotolii cu toaleta, condom urinar, etc.)  fara a preciza motivele, in termen de 14 zile  de la data primirii lor prin curier . Pentru a va exercita dreptul de retur trebuie sa ne informaţi in scris in cele 14 zile de la primire, cu privire la decizia dumneavoastra de  returnare utilizand formularul de retur de pe site sau pe adresa de email comenzi@davts.ro

Coletul trebuie trimis inapoi fie printr-o firma de curierat (cu plata transportului la expeditor) fie trimitand noi curierul dupa produs, urmand ca taxele de transprot sa fie scazute din contravaloarea sumei de returnat.  Costurile de transport scazute in cazul al doilea fiind de 30 lei pentru coletele din tara.

Suma de returnat se va livra intr-un cont bacar indicat de catre cumparator in termen  de 14 zile de la data primirii coletului.

Clientul va putea solicita returnarea sau schimbarea produsului, in termen de 14 zile  de la data primirii coletului, fara penalitati si fara invocarea unui motiv. PRODUSUL SE RETURNEAZA IN AMBALAJUL ORIGINAL, SIGILAT, NEUTILIZAT. In cazul solicitarii unui alt produs se va achita diferenta de pret, daca produsul este mai scump. In situatia in care clientul opteaza pentru un produs mai ieftin, diferenta de pret nu se va returna. Vanzatorul va trimite produsul solicitat la schimb numai dupa ce Clientul a returnat produsul cumparat initial. Costurile de retur si de transport pentru produsul returnat si cel inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de catre consumator (client). Rambursarea contravalorii produsului ori, dupa caz, inlocuirea acestuia, se va face in cel mult 14 de zile de la anuntarea returului, intr-un cont bancar indicat de cumparator.

Returnarea banilor ori, dupa caz, inlocuirea produselor fara penalitati si fara invocarea unui motiv, se poate efectua in urmatoarele conditii:

 • In cazul in care produsele au un sigiliu, acesta nu are voie sa fie desfacut – produsul trebuie returnat sigilat, din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena;
 • Starea aparatelor si produselor achizitionate trebuie sa fie la fel ca la achizitionarea / primirea lor, inclusiv ambalajele trebuie mentinute intact;
 • In cazul aparatelor de ingrijire personala si / sau  a produselor de igiena personala, din motive de sanatate sau de igiena,  acestea nu pot fi returnate dupa desigilare sau folosirea o singura data, Ex:  saltele antiescara, electrostimulatoare, pansamente, scutece, fotolii cu toaleta-wc, etc – conform art 16. lit. e / ordonanta 34/2014.

Aceste dispozitii se aplica conf. O.G. 34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta.

In cazul returnarii/inlocuirii produselor ca urmare a renuntarii la cumparare, costurile de returnare/inlocuire sunt suportate de catre client. Renuntarea la cumparare in mod repetat va putea fi considerata un abuz.

In cazul in care pentru produs este emis un certificat de garantie si se constata neconformitatea in perioada de garantie, se va dispune masura reparatorie cu respectarea OG 21/1992, Legii 449/2003 si a altor dispozitii legale in vigoare.

NOTA: In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, in ambalajul si cutia originala, cu etichetele intacte,   impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificate de garantie, instructiuni etc.).

In cazul in care produsul a fost folosit, valoarea de retur se va diminua, urmand a fi stabilita si cominucata clientului dupa verificarea produsului returnat. Amintim ca produsele de igiena personala nu se pot returna dupa desigilare.

Intentia de retur se va anunta in scris in termen de 14 zile de la primirea produsului, pe adresa de email: comenzi@davts.ro

VA INVITAM SA VIZITATI SI URMATORUL LINK https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=RO
ANPC– Telefon: 021.9551